Home / Хранене / Диети / Отслабване със секс, има ли по-приятна диета?

Отслабване със секс, има ли по-приятна диета?

Когато се говори за отслабване винаги се набляга на диетите, физическото неразположение и умората. По време на отслабване, организмът се лишава от хранителни вещества. Все по-често изпитваме раздразнение, а летаргията обхваща цялостното ни състояние. За радост на пламенните натури, експертите в областта на отслабването доказаха, че топенето на килограми може да се извършва по приятен начин, носещ удоволствие.

Знаете ли, че ако прекарате около 15 минути в любовни ласки с половинката си ще изгорите приблизително 200 калории? Доказано е, че редовният полов живот стимулира възпроизвеждането на хормона пролактин. Той участва дейно в изграждането на защита на организма от простудни заболявания. Оказва се, че сексът не само помага да се стопят излишните килограми, но и поддържа тялото в добро здравословно състояние. Обяснението на чудодейния отслабващ ефект е съвсем просто. По време на любовните занимания с любимия човек се напрягат мускулите от цялото тяло.
Знаете ли че може да отслабнете със секс?Изключително натоварване се оказва върху коремните мускули и бедрата. Извайването на тези две проблемни зони става лесно и бързо. Според експерти в областта на диетите и борбата с наднорменото тегло, ако прекалите с вечерята ще трябва да прекарате около 2 часа в усилени тренировки във фитнес залата, или 2 часа в спалнята с вашия партньор. Кое от двете си избирате? Трябва да се обърне внимание и на времето преди започването на любовната игра. Жените са перфекционисти по отношение на изряден външен вид и обстановка.
Представете си колко калории бихте изгорили в подготовката на стаята или банята. Някои двойки обичат да се впускат в дълги любовни игри. Оказаната съпротива от страна на единия партньор също води до изгарянето на около 62 калории. По време на забавленията в спалнята, човешкото тяло се поти. Благодарение на това, от него се изхвърлят ненужните токсини и вредни вещества. Загубата им също спомага за отслабването.
Когато си поставим за цел да намалим общото си тегло, ние започваме да се самоизтезаваме и да се подлагаме на жестоки диети. Следващия път, когато решите да отхвърлите няколко килограма, помолете своята половинка да ви помогне с начинанието в спалнята.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*