Home / За жената / Красота / 12 малки тайни за женска красота

12 малки тайни за женска красота

1. Маникюр
Не е казано, че за да свети от красота една жена трябва да има разкошен маникюр. Достатъчно е ноктите да бъдат чисти, оформени и лакирани поне с безцветен лак.
2. Стъпалата
Ужасна гледка са напуканите пети. Погрижете се те да бъдат чисти и нежни. Направете баня за крака. Потопете стъпалата си за около 5 минути в хладка вода, след това изтъркайте петите с пемза и ги намажете с крем. Не пропускайте педикюра.

Вижте тайните на женската красота3. Кожа
Кожата на лицето е неоспорим фактор за красота. Колкото е по-добро състоянието й, толкова по-красива е жената. Никога не заспивайте без да си махнете грима. Един път в седмицата правете пилинг на лицето. Чудесно средство е утайката на кафето или сода бикарбонат.
4. Подпухнали очи
Две пакетчета чай от лайка са идеално средство. Извадете пакетчетата от врялата вода, оставете ги да изстинат и ги наложете за около 15 минути върху очите.
5. Коса
Безспорен символ на женската красота е косата. Правете не прекалявайте с боядисването и сешоара, правете необходимите маски, измивайте с балсам. Предпазвайте я от силното слънце, студа и грубо ресане.
6. Лош дъх
Недопустимо е една жена да има лош дъх. Ако имате такъв проблем, установете причината. Лошият дъх може да се дължи на развалени зъби или проблеми със стомаха.
7. Грим
Дневният грим не трябва да бъде тежък. Запомнете, тежкият грим е подходящ за вечерта, именно заради това се нарича вечерен грим.
8. Вежди
Редовно и внимателно почиствайте и оформяйте веждите си.
9. Походката
Походката на една жена трябва да бъде лека и с вдигната брадичка.
10. Фигурата
Подбирайте внимателно дрехите. Те трябва да прикриват недостатъците и да подчертават вашата красота.
11. Стройна фигура
Сутрин задължително изпивайте чаша топла вода преди ядене. Прочиства стомаха и засилва метаболизма.
12. Аксесоари
В умерено количество и върху подходящ тоалет подчертават стила.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*