Home / За жената / Процедури / Как да заздравим косата си с помощта на народната медицина и нейните малки хитрини?

Как да заздравим косата си с помощта на народната медицина и нейните малки хитрини?

След дългата зима всяка жена забелязва, че нейната коса е станала много по-суха и е загубила блясъка си. Това важи с още по-голяма сила за дългата коса, но все пак ние можем да се погрижим за този проблем, използвайки силата на полезната народна медицина. Вече не е необходимо да давате колосални суми за различни продукти, а можете в домашни условия да се погрижите за този неприятен проблем, от който страдат много жени.

Маска за коса с народна медицинаВсе пак всяка истинска дама трябва да се погрижи за своето здраве на косата. Днес има много полезни рецепти  от които можем да се възползваме. Все пак нашите баби са използвали именно тях, така че бъдете уверени, че можете да им се доверите изцяло.

Първото ни предложение е маската за коса за възстановяване и подхранване. Направете сок от моркови и лимон. Съотношението на продуктите трябва да е 1:1. Към сместа добавете и един жълтък. Оставете маската за около 20 минути и след това изплакнете с хладка вода, за да не се свари яйцето на косата Ви.
Безспорно ще видите разликата и колко блестящ, здрав и мек е станал косъма Ви след нея. Това е само първото ни предложение от полезната народна медицина, така че смело напред.
Друг често срещан проблем при жените е пърхота. Тук също знаем как да Ви помогнем, за да се справите ефикасно с този досаден проблем, използвайки силата на днешната народна медицина.
Маслото от репей е много полезно за тази цел. Можете да си го купите от всяка аптека. Тук обаче е важно да вметнем, че то се измива доста трудно, затова се подгответе с доста шампоан.
Очаквайте скоро и други наши съвети по тази тема, за да можете да се грижите за косата си, без да се налага да давате луди пари за скъпите продукти. В тях дори често не са сложени онези природни съставки, които са най-важни. С помощта на полезната народна медицина ние можем да се грижим не само за нашето здраве, но също така да укрепим и заздравим коса си.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*