Home / За жената / Процедури / СПА-процедури с мед

СПА-процедури с мед

Всяка жена държи да има красива кожа и да удължи възможно повече нейната свежест и еластичност. Затова ние ще предложим един от най-ефективните методи за разкрасяване, който би се харесал на всяка уважаваща себе си жена.
Като 100-процентов натурален продукт пчелният продукт има уникалните свойства да извежда токсините от тялото, да подхранва и абсорбира кожата, да детоксикира организма. Съставът му представлява 72% полизахариди и вода. Съдържа изключително разнообразие от витамини Н, С, К, А, Е, В, ферменти, ензими, минерали, антиоксиданти, органични киселини,микроелементи, аминокиселини и други.

Спа-процедури с мед - различните процедуриСъставките на този натурален продукт способстват за ефектно овлажняване и подхранване на кожата. СПА-процедурите с мед укрепват не само кожата, но и способстват за подсилване на имунната система. Оказа се, че всяка седма жена в света страда от задържане на течности в организма, а това се отразява на лицето и тялото, поради тази причина те са изключително ефективни за стимулирането на метаболитните процеси на епидермиса и дермата. Пчелният продукт активира липолиза, “изсмуква“ излишните течности, като по този начин премахва подпухналостта.
Например, една от най-разпространените и предпочитани процедури е така нареченият масаж с мед. Този метод се използва от древни времена и е изключително ефектен в борбата срещу стрии, белези и целулит върху кожата, тъй като медът е мощно средство за възстановяване на тъканите. Тази СПА-терапия е особено подходящ за жените след раждане – изглажда епидермиса, подхранва дермата и ефектно способства за противовъзпалителни процеси.
СПА-процедурата с мед е предшествана от масаж, пилинг, хидропроцедура или сауна. След поредицата терапии върху кожата се нанася медът или натурален комбиниран козметичен продукт от мед, мляко и бадемово масло /например/. След като тялото се намаже с това вълшебно мазило, се обвива в специална полиетиленова тъкан за около 25 минути. След като изтече необходимото време, за да проникнат дълбоко в кожата полезните активни елементи следва релаксиращ масаж. След масажа следва душ, а след него най-ефективно е тялото да се завие в затоплен халат, в който да се престои от 15 до 30 минути.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*