Home / За жената / Процедури / Спа-процедура с вана вкъщи

Спа-процедура с вана вкъщи

Какво по-хубаво от това да се потопиш във вана напълнена с топла и ароматна вода, да се отпуснеш на фона на приятна релаксираща музика и да се пренесеш в друго измерение – далеч от сивото ежедневие и грижите? За големите ползи от водолечението е известно още от древни времена. Спомнете си спа-процедурите с вана на Клеопатра (с магарешко мляко). С красотата си египетската кралица е известна и до ден днешен. Истината е, че всяка жена може да си ги позволи редовно, стига да разполага у дома с този вълшебен съд – ваната.

Спа процедури с вана у дома Всяка жена мечтае да има кадифена кожа, а всяка работеща жена често мечтае за релаксираща спа-процедура с вана. За да бъде всяка от вас красива и свежа са необходими спокойствие и релакс.
Процедурите възстановяват силите и красотата, а понеже всяка жена периодично се нуждае от това, ние ви предлагаме една леснодостъпна идея за спа-процедура с вана:
Спа-процедура с вана с аромат на портокали.
Подготовка:
Необходими са ви   6-7 портокала, ароматни свещи и няколко капки етерично масло със същия аромат .
Напълнете ваната с топла вода, не забравяйте, че тя не бива да бъде прекалено гореща. Сокът от изстисканите портокали предварително смесете с ½ литра вода, като внимавате тя да не бъде гореща. След което, изсипете ароматната вода във ваната, добавете 3 супени лъжици от етеричното масло от, а ароматните свещи наредете около ваната. Пуснете приятна релаксираща музика и се потопете във вълшебството на тази портокалена процедура, която дава чудесни резултати. След нея ще се почувствате истинска и красива и желана жена.
Трябва да знаете, че спа-процедурите с вана не се препоръчват при менструален цикъл, бременност и здравословни оплаквания в гениталната зона.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*