Home / За жената / Процедури / Поглезете се с една шоколадова терапия

Поглезете се с една шоколадова терапия

Обичате ли да си похапвате шоколад? Не знаем някой, който да не го обича и който да не му се наслаждава с огромно удоволствие. Но, дами, ако искате да се поглезите максимално, защо не пробвате една ароматна шоколадова терапия? 

В последните няколко години една от най – предпочитаните спа процедури е тази с шоколад. Масажът с шоколад ще ви достави огромно удоволствие, ще ви отпусне и ще ви зареди с енергия и положителни мисли.
Предимствата на шоколадовата терапияШоколадът съдържа в себе си вещества, които повишават нивото на ендорфините (хормоните на щастието), затова и хапвайки го ние се чувстваме добре и щастливи.
А какво става, ако цялото ви тяло е потопено в ароматен шоколад?
Представете си да сте „обвити” с тънък слой ароматен шоколад, да си лежите лениво и мислите ви да се реят свободно? Нима има нещо по – релаксиращо и зареждащо с положителна енергия?
Терапията с шоколад не само ще повиши настроението ви, но ще овлажни и омекоти кожата ви, а аромата от шоколада ще се носи от вас дълго след като приключите със спа процедурите, а вие ще се чувствате щастливи и добри.
Ако имате натоварен ден или чувствате кожата си изтощена, тъкмо един следобед прекаран в спа центъра и една шоколадова процедура ще ви дойдат много добре.
Тайната на шоколадовата терапия се състои в това, че в какаото се съдържат минерални соли, витамини и кофеин, които спомагат за борбата с целулита, хидратират, подмладяват кожата и помагат за поддържането на стройна фигура.
Шоколадът има и много добри антиоксидантни свойства, които не позволяват на свободните радикали да увреждат еластина в кожата, така че само след няколко спа процедури с шоколад кожата ви ще възвърне предишната си свежест и еластичност.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*