Home / За жената / Процедури / Разкрасяващи и стягащи процедури с водорасли

Разкрасяващи и стягащи процедури с водорасли

Мечтаете за красива, гладка и стегната кожа? Иска ви се да се преборите с досадния целулит и ако е възможно да свалите няколко сантиметра от обиколката на бедрата и ханша си?
Едни от най – ефикасните процедури, на които можете да се подложите, за да постигнете всичко това са процедурите с водорасли.

Водораслите от край време се използват в голяма част от козметичните продукти и при различните спа процедури, тъй като съдържат в себе си много витамини (А, В1, В5, В12, Е, С, Д), натрий, калий, магнезий, желязо, йод, силиций (наричан още минерала на красотата), фосфор, бор и други. В спа процедурите се използват основно три вида водорасли: зелени, червени и кафяви. 

Ако имате нужда от стягане и тонизиране на кожата няколко процедури със зелени водорасли ще извършат чудеса за вашата кожа и тя ще възвърне свежестта и еластичността си, а вие ще изглеждате поне с няколко години по – млади.
Ако пък до сега сте се борили безуспешно с целулита (който е проблем почти на всяка втора жена) тогава спа процедурите с кафяви водорасли са тъкмо за вас. Много добър ефект за премахване на целулита има обтриването на тялото с водорасли. Достатъчно е да се подложите на няколко курса и ще изгубите поне 2 – 3 см от обема на бедрата си, които ще станат и много по – стегнати, а кожата ви ще възвърне еластичността си.
За стегнато тяло ви препоръчваме тангенторната баня с водорасли. Тази процедура се извършва в специална вана, снабдена с устройство за насочване на струята на водата.
За премахване на целулит и стягане на бедрата последен писък на модата са процедурите със сини водорасли, глина и ток, които дават изумителни резултати и след няколко такива процедури ще усетите значителна разлика в сантиметрите на бедрата си.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*