Home / За жената / Интимно / Няколко идеи как да върнем страстта в леглото

Няколко идеи как да върнем страстта в леглото

Еднообразието, скучното ежедневие и стресовите ситуации някак си лека – полека са потушили страстта между вас и половинката ви и сте навлезли във фазата, в която все по – често заспивате с гръб един към друг.
Дами, ако сте достигнали тази фаза на съжителство значи е време да действате, ако не искате да изгубите и малкото останала страст между вас.

На мъжете, както знаете доста често им липсва въображение, затова се налага, ако искате да промените нещата да вземете всичко в своите нежни ръце.
Ето няколко съвета, които могат да върнат любовта в живота ви и страстта в леглото ви:

Няма нещо по – секси и възбуждащо от дамското бельо. Изхвърлете всичко от гардероба си, което изглежда зле или е размъкнато. Да, знаем, че всяка една от вас има бельо, в което се чувства удобно, но дами, то едва ли ще събуди нещо повече от смях;

Пухкавите пижами с мечета и сърчица са меки и удобни, да, но ако искате мъжа до вас да ви пожелае както на първата среща, бегом до магазина за секси пижама, която описва всяка извивка на тялото ви;

Изненадайте го с романтична вечеря на свещи. Не мислете, че мъжете не са романтици, те просто не знаят как да подготвят такава изненада за вас, а и малко се страхуват от реакциите ви;

Помните ли от кога не сте си пращали любовни смс – и или бележчици с неприлични предложения? Е, и мъжете имат нужда да се чувстват желани и обичани. Едно – две любовни послания на ден няма да ви сбъркат и ще накарат мъжа до вас отново да се почувства значим;

Вана за двама? Изненадайте го на вратата на дома си по секси бельо и обувки на висок ток, а после му предложете ароматна вана за двама, успехът ви е гарантиран.

4 коментара

 1. А защо не попитате, ако досега не сте го почуствали, мъжа си какво иска и как го иска. Да очаквате само мъжа да дава е нездравословно за любовната връзка. Всеки един от двамата партньори трябва да дава всичко за да направи другия щастлив. Това значи: всички желания и фантазии на другия да бъдат напълно задоволени. Няма нужда от любовни послания, СМС-и и обещания – просто докажете любовта си с действия.

 2. Идеята е да не допускаме да настане скука и да ни налегнат битовизмите. Никоя жена не очаква само от мъжа да се грижи за връзката. Една връзка се гради от двамата и е добре да се поддържа огъня постоянно. Притиснати от проблеми и работа понякога забравяме,че сме двама и се оставяме на течението.Любовните послания, бележчици и смс-и само един от начините любимия отново да се почувства значим:)

 3. А какво да направим когато мъжа ни не иска любов? Не помагат нито разговорите,нито бельо,нито вечеря,нито почивка,и да му се разкикериш все тая му е ,а се води за истински МЪЖ ? Вибратор ли да си купим ?

  • Мила Aneli, от цялата публикация аз разбрах, че авторите са споделили идеи как да си върнем страстта в леглото, а не как да си върнем мъжа в живота ни. Проблема, който засягаш е наистина сериозен и стои пред доста жени, за съжаление. Според мен щом се е стигнало до там значи не е останало много какво да се губи. Дългогодишния ми опит ме е научил на няколко неща, които ще ти споделя:
   1. Всичко каквото трябва да се случи, то ще се случи с или без наше желание. Въпроса е да го приемем.
   2. Всяко нещо, което ни се случва се случва, за да направи път на другото след него.

   И това не са фейсбук мъдрости, а есенция на натрупан опит.

   Много бих се радвала да разкажеш съвсем скоро как се развиват нещата.
   Сърдечни поздрави!

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*