Home / Йога / Рейки / II символ на Рейки – Сей Хе Ки (SEI HE KI)

II символ на Рейки – Сей Хе Ки (SEI HE KI)

Вторият символ на Рейки е Сей Хе Ки. Той е ментално – емоционален, а също отговаря за хармонията. Значението му е "Човек и Бог се сливат в едно цяло" и "Ключът към Абсолюта".
Символът Сей Хе Ки се използва в елиминирането на не дотам положителни емоционални навици, а също и стресови и депресивни състояния. Помага в борбата с ментални и емоционални проблеми, породени от физическо натоварване, способства за положително изменение в поведението.

 
Сей Хе Ки - Втори символ на РейкиОсвобождава от тежестта на негативните спомени и опита от предишни животи, променя поведението, реакциите на ума в различните житейски ситуации. Използването му предпазва енергията на човека срещу проникването й в емоции от низшия астрал и способства за изключване на отрицателни емоции, мисли и влияния.
Наричат го още символът на защитата. Именно този символ на Рейки помага във възстановяването на хармонията и порядъка там, където са били някога нарушени. Енергията Рейки с помощта на символа Сей Хе Ки укрепва личностните граници, защитава съзнанието от намеса на отрицателна енергия – емоции, мисли и състояния. Използва се и за пречистване, освобождаване от енергийна привързаност и прикрепване, изчиства от негативна енергия, пречистване на медикаменти и храни.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*