Home / Йога / Рейки / III символ на Рейки – Хон Ша Зе Шо Нен

III символ на Рейки – Хон Ша Зе Шо Нен

Този символ на Рейки има традиционното послание – Будата в мен се обединява с Будата в теб, за да постигне мир и просветление. Хон Ша Зе Шо Нен има мисията да напомня, че всеки човешки предел е свързан с неговия разум, което означава, че сами създаваме рамки и поставяме граници, поради които страдаме в реалния живот. Поради тази причина знакът е изключително подходящ за дистанционно лечение, заради силата си да излиза извън границите на обикновеното.

Трети символ на Рейки В Рейки този символ се използва за направляване на енергията във времето и пространството, в бъдещето и дори в миналото, при което енергията може да достига до човек на хиляди километри. При дистанционно лечение минало и бъдеще не съществуват.
Според учението Рейки, ние сами можем да изменяме по желание собственото си съзнание, а материалните прегради се губят и не означават нищо. С Хон Ша Зе Шо Нен може да се засилят събития в настоящето, което ще последва в бъдещето или да промени настройките ви от миналото. Символът в случая има функцията на машината на времето и може да направлява енергия на няколко места едновременно.
Целителната му сила да се предава от една точка в друга – особено полезно за случаите, когато работим на разстояние и не можем да докосваме с ръка. Хон Ша Зе Шо Нен има функцията да подобрява концентрацията на ума, психическото и емоционалното състояние, да балансира енергийните центрове в човешкото тяло.

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със *

*